Megnyitott webshopunk!
Felhasználó
Kedvencek
Kosár
Kategóriák
Válassz kategóriát!

Élelmiszer > Tartós élelmiszerek > Lisztek, lisztkeverékek, sütőkeverékek

Premium Natura sütemény lisztkeverék 500 g


1590 Ft


db


Kosárba

Kedvenc!

Készleten: elérhető


Tulajdonságok:
laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, tartósítószer-mentes, pálmaolajmentes, GMO-mentes, vegán, paleo, hozzáadott cukor nélkül, alacsony cukortartalmú, dióféléktől mentes, földimogyorótól mentes, haltól mentes, mustártól mentes, puhatestűektől mentes, rákféléktől mentes, szezámmagtól mentes, zellertől mentes, csillagfürttől mentes, méztől mentes

Termékleírás:

A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket  NEM felhasználó üzemben készült. 


Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes pékáru.


Összetevők: rizsliszt, burgonya keményítő, eritrit, só, vanília, stevia


Piskóta recept:


250 G LISZTKEVERÉK, 4 TOJÁS (Tetszés szerint ízesítheted a lisztkeverékhez keverve  csipet fahéjjal és reszelt citromhéjjal) tetszés szerint megszórjuk premium natura liofilizált gyümölccsel vagy, megkenjük 100% mandulapasztával.


Elkészítés:


A piskóta elkészítéséhez a tojásokat szét kell választani.

Fehérjét verjük kemény habbá, a sárgáját pedig robotgéppel keverjük fehéredésig.

A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk lassú mozdulatokkal a felvert sárgáját.

Ezután egy kanál segítségével óvatosan, apránként hozzáadjuk a lisztkeveréket, Minden adagolás után óvatosan, nagy mozdulatokkal hogy ne törjük össze a habot átkeverjük.

A piskótatésztát kókuszzsírral kikent és lisztkeverékkel megszórt (vagy sütőpapírral bélelt tepsibe) öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. Sütés közben nem szabad a sütő ajtót  nyitogatni.


 


Ajánlott termékek:
Előzmények:

Információk: