Megnyitott webshopunk!
Felhasználó
Kedvencek
Kosár
Kategóriák
Válassz kategóriát!

Élelmiszer > Tartós élelmiszerek > Sütés-főzés segédanyagok

N&z epsom só 500 g


890 Ft


db


Kosárba

Kedvenc!

Készleten: elérhető


Tulajdonságok:
laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, tartósítószer-mentes, tojásmentes, pálmaolajmentes, GMO-mentes, vegán, paleo, cukormentes, hozzáadott cukor nélkül, dióféléktől mentes, földimogyorótól mentes, haltól mentes, mustártól mentes, puhatestűektől mentes, rákféléktől mentes, szezámmagtól mentes, zellertől mentes, csillagfürttől mentes, méztől mentes, szójamentes

Termékleírás:

Az N&Z gyógyszerkönyvi minőségű magnézium-szulfát heptahidrátot kínál 500 grammos kiszerelésben. Ismert más nevén keserűsó vagy Epsom-só.


Ez a természetes magnéziumsó kiválóan oldódik vízben. Gyakran alkalmazzák élelmiszerekben, hogy növeljék az ásványianyag-tartalmat, valamint fontos szerepe van tárolásukban és állag megőrzésésükben egyaránt, hogy azok tovább megőrizhessék frissességüket.


Konzerv zöldségekben, sörökben és étrend-kiegészítőkben is megtalálhatjuk, mint összetevőt. Segítséget nyújtmabban, hogy szervezetünk megfelelő mennyiségű ásványi anyaghoz jusson nap mint nap.


Fontos kiemelni, hogy a magnézium-szulfát esetében nincs meghatározott napi maximális beviteli mennyiség, de az élelmiszerek magas magnézium-szulfát tartalma miatt óvatos adagolása javasolt, túlzott fogyasztása ugyanis  hashajtó hatást eredményezhet. Mindig vegyük figyelembe az egyéni táplálkozási

szükségleteket.


Az Epsom-só érdekességei között szerepel, hogy nem csak az élelmiszerekben, hanem a wellness területén is régóta kedvelt. Fürdővízhez adva kellemes meleg és nyugtató hatást biztosít, enyhíti az izom feszültséget és elősegíti a relaxációt.


A bőrápolásban sokoldalú termékként hasznosítható, melyet egész évben élvezhetünk fürdősókkal és illóolajokkal kombinálva.


Tartalmaz: gyógyszerkönyvi minőségű magnézium-szulfát heptahidrát

Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású!


Ajánlott termékek:
Előzmények:

Információk: