Barion PixelBIO-VILAG.HU | Prana bio chlorella algapor 125 g
Megnyitott webshopunk!
Felhasználó
Kedvencek
Kosár
Kategóriák
Válassz kategóriát!

Étrend-kiegészítő > Aloe termékek, algák > Algák

Prana bio chlorella algapor 125 g


5090 Ft


db


Kosárba

Kedvenc!

Készleten: elérhető


Termékleírás:

Akárcsak a spirulina, a chlorella is egy tápanyagokban gazdag egysejtű, édesvízi alga. Teljes értékű élelmiszer, tele van fehérjével, rostokkal, egészséges zsírokkal és antioxidánsokkal.


A chrollera alga rendelkezik az összes ismert növény közt a legmagasabb klorofill tartalommal. Klorofill egy jól ismert pigment, amely a növények és algák jellegzetes zöld színét adják. Segíti a vese és a máj méregtelenítő munkáját.


Fehérje tartalma igen magas. A legtöbb chrollera kivonat 30 grammonként közel 17 gramm fehérjét tartalmaz, és mind az esszenciális, mind pedig a nem esszenciális aminosavak széles skálája is megtalálható benne, ezáltal válik nagyszerű növényi alapú fehérjeforrássá


A chrollera egy kiváló növényi alapú vasforrás, bár a növényi alapú vas felszívódási rátája alacsonyabb, a növényben található C-vitamin kedvező hatással van a vas hasznosulására, így egymást támogatva kerülnek felhasználásra a szervezetben.
Nagyszerű B-vitamin forrás, főleg B6- és B9- vitamin tartalma jelentős.
Az omega-3 zsírsavak a szív egészségéért felelős telítetlen zsírok, melyek ugyancsak megtalálhatók a chlorellában. Segítenek a gyulladások és más krónikus egészségügyi problémák leküzdésében, és támogatást nyújtanak a jó koleszterin növelésében és a rossz koleszterin csökkentésében.


Próbáld ki te is a chlorella ital receptünket!


Összetevők: 100% chlorella alga
Adagolás: 1-2 teáskanál naponta, kis mennyiséggel érdemes kezdeni, majd fokozatosan emelni az adagolását 
Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyoró, diófélék és szezámmag


Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1568kJ/373kcal
Zsír: 7,9g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Szénhidrát: 9,5g
Amelyből cukrok: 0,8g
Fehérje: 60g
Rost: 12g
Só: 2,3g

Ajánlott termékek:

Információk: