Megnyitott webshopunk!
Felhasználó
Kedvencek
Kosár
Kategóriák
Válassz kategóriát!

Élelmiszer > Tartós élelmiszerek > Lisztek, lisztkeverékek, sütőkeverékek

Eden premium bake free puha sportkenyér csökkentett szénhidráttartalommal 500 g


2990 Ft


db


Kosárba

Kedvenc!

Készleten: elérhető


Termékleírás:

A lisztkeverék élesztő, vagy sütőpor hozzáadása nélkül nem működik. Ha nem szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek (élesztő és sütőpor mentesek).

Kivételt képez ez alól a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék és a kelt tészta lisztkeverék mert ezek elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.


Elkészítési javaslat:









ÉLESZTŐVEL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:


HOZZÁVALÓK:


-250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal


-1 g kókuszvirág cukor


-5 g Himalája só


-360 g langyos víz (maximum 40 fokos)


-fél csomag porélesztő (3,5 g)


ELKÉSZÍTÉS:


Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Meleg helyen lefedve kelesszük 60 percig. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Vágjuk be a felületét 3-4 helyen, spicceljük le picit vízzel és előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.


SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:


HOZZÁVALÓK:


-250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal


-5 g Himalája só


-360 g langyos víz (minimum 40 fokos)


-fél csomag sütőpor (6 g)


ELKÉSZÍTÉS:


Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Pihentessük 10 percig, majd spicceljük le picit vízzel és előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.



A változó éghajlati viszonyok és a termőterületek eltérő tulajdonságai miatt, az egyes alapanyagok viselkedhetnek másképpen a korábbiakhoz képest. A gyártó számára fontos, hogy a lisztkeverékeikhez ne használjanak stabilizáló szereket, ezzel is biztosítva a természetes alapanyagokat. Ennek okán, azonban a belőlük elkészített ételek milyensége enyhén eltérhet időnként, ezért a stabilitásért nem tudnak garanciát vállalni. Azért, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön forgalomba, szigorú tesztrendszert fejlesztettek ki, amin egytől-egyik átesnek a termékeik, emellett pedig mindig készítenek próbasütést is, hogy lássák, hogyan viselkedik az alapanyag.


Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), borsófehérje, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), sárgabatáta-liszt




 


Ajánlott termékek:
Előzmények:

Információk: