Megnyitott webshopunk!
Felhasználó
Kedvencek
Kosár
Kategóriák
Válassz kategóriát!

Élelmiszer > Italok > Gyümölcs, és élvezeti teák

Big Star kínai szálas zöld tea 100 g


1490 Ft


db


Kosárba

Kedvenc!

Készleten: elérhető


Tulajdonságok:
laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, tartósítószer-mentes, tojásmentes, pálmaolajmentes, GMO-mentes, vegán, paleo, cukormentes, hozzáadott cukor nélkül, dióféléktől mentes, földimogyorótól mentes, haltól mentes, kéndioxid-szulfit, mustártól mentes, puhatestűektől mentes, rákféléktől mentes, szezámmagtól mentes, zellertől mentes, csillagfürttől mentes, méztől mentes, szójamentes

Termékleírás:

Különleges Kínai Zöld tea


A zöld tea fogyasztása Keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik. A zöld tea elsősorban erős antioxidáns hatásáról ismert. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét. Hasznos aminósavai 60-70 fokon oldódnak ki, lassú felszívódású koffeintartalma miatt hosszabb ideig maradhatunk általa élénkebbek, frissebbek. Hatóanyagai nem a gyomorban szívódnak fel, mint a kávé esetében, hanem a vastagbélben, ezért energizáló hatása később jelentkezik, de tovább is tart. Az áztatási idejére vonatkozó javaslatai eltérőek, mivel a tealevelek származási helyétől függően a másfél perctől akár 5-8 percig tartó áztatás javasolt.



  • Íze – melyet a tannin nevű cserzőanyag kölcsönöz neki – az első leforrázáskor a legintenzívebb, és jellegzetesen fanyar. Forrázását 60-70 fokon ajánlott elvégezni, és a leveleket 40-120 mp-ig áztatni.

  • Második öntésnél az áztatási időt a felére csökkenthetjük, a harmadik öntésnél ismét az első forrázat áztatási idejével számoljunk.

  • Általánosságban elmondható: minél tovább ázik a teafű, annál kesernyésebb a tea íze.

  • A Különleges Kínai Zöld Tea alkalmazási javaslata: Egy kávéskanálnyi teafüvet, forró vízzel leöntve, 5 percig állni hagyjuk, majd fogyasztjuk.

  • A Különleges Kínai Zöld Tea csak zöld tea levelet tartalmaz, mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől

  • Íze – melyet a tannin nevű cserzőanyag kölcsönöz neki – az első leforrázáskor a legintenzívebb, és jellegzetesen fanyar. Forrázását 60-70 fokon ajánlott elvégezni, és a leveleket 40-120 mp-ig áztatni.


Származási hely: Kína


Ajánlott termékek:
Előzmények:

Információk: